loading

 Mismon - Janten pamimpin dina panyabutan rambut IPL rumah tangga sareng alat kaéndahan RF bumi nganggo efisiensi anu luar biasa.

Alat panyabutan bulu Mismon
Téhnologi Mismon 

Shenzhen Mismon Téhnologi Co., Ltd. nyaéta produsén profésional kalayan perusahaan ngahijikeun IPL alat panyabutan bulu, RF alat kageulisan multi-fungsi, EMS alat perawatan panon, Ion alat Impor, Ultrasonic cleanser raray, parabot home pamakéan. Simkuring gaduh profésional R&D tim jeung garis produksi canggih.

 

Kakuatan parusahaan urang teu ukur parabot canggih nyadiakeun OEM & jasa ODM, tapi ogé tim manajemen kualitas lengkep jeung ilmiah pikeun ngalakukeun préfek jasa saatos-jualan. Sadaya léngkah tina bahan baku pikeun ngayakeun, produksi, nguji, ngajual, sareng saatos ngajual jasa sareng dikadalikeun kalayan sistem ngawaskeun kualitas anu ketat. Ku adhering kana nilai inti perusahaan tina "kualitas, inovasi, efisiensi, jasa", urang meunang rojongan tur kapercayaan ti para nasabah sakuliah dunya.

 

Urang difokuskeun produk épék klinis. Produk kami ngagaduhan idéntifikasi FDA 510K, CE, RoHS, FCC, PSE, uji klinis, jsb. Ogé gaduh patén-patén EU AS sareng merek dagang anu kami tiasa nyayogikeun jasa OEM atanapi ODM profésional. Kami ngabagéakeun réréncangan di sakumna dunya pikeun langkung seueur naséhat sareng wawasan, sareng janten pasangan jangka panjang urang pikeun fokus kana kageulisan!


Upami anjeun ngagaduhan ide atanapi konsép pikeun produk, mangga ngahubungi kami. Kami bungah gawé bareng anjeun sarta tungtungna mawa Anjeun produk wareg. Mudah-mudahan urang tiasa ngadamel bisnis anu saé sareng kasuksésan silih  

Parabot Kami

Sadaya léngkah tina bahan baku pikeun ngayakeun, produksi, nguji, ngajual, sareng saatos ngajual jasa sareng dikadalikeun kalayan sistem ngawaskeun kualitas anu ketat.

Oscilloscope Digital
Éta tiasa ngukur amplitudo tegangan sinyal DC sareng AC, ngukur siklus sinyal AC, sareng ngarobih kana frékuénsi sinyal AC. Éta ogé tiasa ningalikeun bentuk gelombang sinyal AC, jsb
DC Power Supply
Dipaké pikeun nyadiakeun tegangan stabil sarta arus pikeun nguji sarta calibration komponén éléktronik jeung alat
Batré Komprehensif Tester
Biasana tiasa nguji rupa-rupa parameter batré, sapertos tegangan batré, résistansi internal, kapasitas, ngecas sareng ngecas, jsb. Bisa gancang ngalengkepan nguji batré, ngaronjatkeun efisiensi produksi jeung kualitas produk. Hasil tés akurat sareng dipercaya, anu tiasa ngirangan kasalahan sareng tingkat cacad anu disababkeun ku operasi manusa
LCR Méter
Éta tiasa ngukur parameter induktansi, kapasitansi, sareng résistansi, kalebet nilai induktansi, faktor kualitas sareng nilai résistansi induktansi, nilai kapasitansi sareng faktor leungitna kapasitansi, nilai résistansi résistansi, jsb. Ngaliwatan tés sapertos kitu, insinyur tiasa ngartos kinerja dasar komponén sareng nyayogikeun dasar pikeun desain produk sareng debugging. Komponén anu teu cocog tiasa disaring pikeun mastikeun kualitas sareng reliabilitas produk. Nalika produk gagal, éta tiasa dianggo pikeun ngaleungitkeun panyabab masalah sareng ningkatkeun efisiensi pangropéa
IPL Light Energy Tester
Énergi cahaya tiasa diukur sacara akurat ku netepkeun rentang tés anu tepat, sareng data uji mangrupikeun salah sahiji parameter anu paling penting pikeun produk alat panyabutan rambut Mismon.
Uji Sepuh
Simulasi rupa-rupa faktor anu tiasa dipendakan ku produk dina kaayaan pamakean anu saleresna pikeun meunteun daya tahan sareng reliabilitasna, sareng mastikeun fungsi normal produk. Identipikasi cacad poténsial dina desain produk sareng manufaktur pikeun koreksi sareng perbaikan tepat waktu. Prediksi umur jasa produk pikeun meunteun atanapi ngaduga daya tahanna pikeun produsén. Pariksa naha produk tiasa adaptasi sareng parobahan dina lingkungan pasar, sapertos metode pamakean anu béda sareng kaayaan lingkungan. Pikeun evaluate kinerja sarta reliabilitas produk dina pamakéan jangka panjang
AC POWER SOURCE
Ngarobih arus bolak-balik kana tegangan anu tiasa dianggo ku alat. Aranjeunna biasana gaduh tegangan, fase, sareng frékuénsi anu tiasa diprogram pikeun nyumponan kabutuhan alat anu béda-béda sareng biasana dianggo salaku alat laboratorium pikeun nguji patuh. Daya AC oge mantuan nyadiakeun arus ampir konstan sarta maénkeun peran dina sistem catu daya uninterruptible dirancang pikeun nyadiakeun kakuatan cadangan. Ogé bisa dipaké pikeun ngarobah tegangan jeung frékuénsi
DC brushless kipas speed tester
Utamina dianggo pikeun nguji laju sareng stabilitas kipas, éta ogé tiasa dianggo pikeun nguji tegangan, arus, kakuatan, jsb.
DC beban éléktronik tester
Dilarapkeun pikeun nguji catu daya DC; Sapertos tés batré dina manufaktur sareng pamekaran, uji komponén semikonduktor solid-state kakuatan tinggi, uji motor DC, uji generator DC, uji kontrol motor solid-state, jsb. Tester beban éléktronik gaduh modeu ayeuna (CC), tegangan tetep (CV), sareng résistansi tetep (CR), anu tiasa dianggo pikeun ngukur parameter catu daya anu béda. Nalika beban éléktronik DC mangrupikeun résistor variabel atanapi résistor tetep, éta ogé tiasa dianggo pikeun ngukur tegangan sareng arus DC, sareng gaduh fungsi pelindung.
blast drying oven listrik
Nguji stabilitas bahan baku, bahan kimia tangtu kayaning coatings, napel, karét, jsb. kudu diubaran dina suhu nu tangtu pikeun ngahontal kinerja diperlukeun tur stabilitas. The listrik konstan suhu blast drying oven nyadiakeun lingkungan hawa konstan controllable, nu bisa dipaké pikeun prosés curing bahan. Loba percobaan ilmiah merlukeun kondisi suhu konstan pikeun ngadalikeun laju jeung hasil réaksi. The listrik konstan blast drying oven nyadiakeun kadali hawa stabil sarta bisa dipaké pikeun panas réaktor laboratorium, sampel, atawa réagen.
euweuh data
12
Kalayan 12 taun pangalaman
12
12 jalur produksi
45
Tim penjualan 45 urang
200
Leuwih ti 200 pagawe
5.000² + luas pabrik
euweuh data
Kamampuhan Manufaktur

Shenzhen Mismon Téhnologi Co., Ltd. boga leuwih 12 taun pangalaman manufaktur, pamimpin dina panyabutan bulu jeung industri alat kageulisan; Kami ngagaduhan fasilitas produksi anu ageung sareng R&Tim D, tim desain, tim produksi, tim penjualan, sareng sistem jasa saatos-jualan komprehensif.

 

Mismon nengetan kadali kualitas dina unggal tahap pikeun mastikeun yén produk sasuai jeung standar ISO9001 jeung ISO13485. Mibanda kaunggulan signifikan dina panalungtikan sarta inovasi, kalawan profésional R&Tim D langkung ti 20 insinyur sareng tim produksi langkung ti 160 padamel, gaduh téknologi kelas munggaran sareng kamampuan inovasi, sareng tiasa ngembangkeun produk kalayan daya saing pasar; 45 tim jualan, 12 garis produksi jeung leuwih 5000 méter pasagi spasi pabrik, boga prosés produksi efisien sarta siklus pangiriman gancang nyadiakeun konsumén jeung layanan kualitas luhur.

euweuh data
Kualifikasi sertipikat

Produk kami ngagaduhan idéntifikasi FDA 510K, CE, RoHS, FCC, PSE, uji klinis, jsb. Ogé gaduh patén-patén EU AS sareng merek dagang anu kami tiasa nyayogikeun jasa OEM atanapi ODM profésional.

euweuh data
Urang

Upami anjeun ngagaduhan ide atanapi konsép pikeun produk, mangga ngahubungi kami. Kami bungah gawé bareng anjeun sarta tungtungna mawa Anjeun produk wareg. Mudah-mudahan urang tiasa ngadamel bisnis anu saé sareng kasuksésan silih  

Shenzhen Mismon Téhnologi Co., Ltd. mangrupikeun produsén profésional kalayan perusahaan anu ngahijikeun alat panyabutan rambut IPL bumi, alat kageulisan multi-fungsi RF, alat perawatan panon EMS, alat Impor Ion, pembersih wajah ultrasonik, alat-alat pamakean bumi.

Contak Tah
Ngaran: Shenzhen Mismon Téhnologi Co., Ltd.
Kontak: Mismon
Surélék: info@mismon.com
Telepon: +86 0755 2373  2187

Alamat: Lantai 4, Gedong B, Zona A, Taman Élmu Longquan, Tongfuyu Phase II, Komunitas Tongsheng, Jalan Dalang, Kacamatan Longhua, Kota Shenzhen, Propinsi Guangdong, Cina
Hak Cipta © 2024 Shenzhen Mismon Technology Co., Ltd. - mismon.com | Peta situs
Contact us
wechat
whatsapp
contact customer service
Contact us
wechat
whatsapp
ngabatalkeun
Customer service
detect