loading

 Mismon - Dadi pimpinan ing rumah tangga IPL rambut mbusak lan nggunakake ngarep RF instrument kaendahan karo efficiency apik tenan.

Piranti kaendahan ultrasonik
Kirimi pitakon sampeyan
Panggonan Asal: Guangdong, China Garansi: 1 Taun Layanan Sawise-sales Disedhiyakake: Liyane, suku cadang Gratis Tipe: HAND HELD Fitur: Wrinkle Remover, Deep Clean, Whitening, Face Lift, Dark Circles, Skin Tightening, Lightening, Clean, import, eye care, face lifting, anti aging Aplikasi: utawa Gunakake Ngarep, Kanggo Komersial Jeneng merek: MISMON Nomer Model: MS-318C
Panggonan Asal: Guangdong, China Garansi: 1 Taun Layanan Sawise-sales Disedhiyakake: Liyane, suku cadang Gratis Tipe: HAND HELD Fitur: Wrinkle Remover, Deep Clean, Whitening, Face Lift, Dark Circles, Skin Tightening, Lightening, Clean, import, eye care, face lifting, anti aging Aplikasi: utawa Gunakake Ngarep, Kanggo Komersial Jeneng merek: MISMON Nomer Model: MS-318C
Panggonan Asal: Guangdong, China Garansi: 1 Taun Layanan Sawise-sales Disedhiyakake: Dhukungan online, Suku cadang gratis, Dhukungan teknis video Tipe: RF Fitur: Penghilang Kerut, Mundhut Bobot, Peremajaan Kulit, Angkat Wajah, Resik Ultrasonik, Impor, Perawatan Mata, Anti Penuaan, Ngangkat Aplikasi: Kanggo Gunakake Ngarep, Kanggo Komersial Jeneng merek: MISMON Nomer Model: MS-318C IPL+ RF: Ya Gaya: PORTABLE
Ora ana data

Shenzhen Mismon Technology Co., Ltd. minangka pabrikan profesional kanthi perusahaan nggabungake peralatan mbusak rambut IPL ing omah, piranti kaendahan multi-fungsi RF, piranti perawatan mata EMS, piranti Impor Ion, pembersih wajah ultrasonik, peralatan panggunaan omah.

Hubungi Kita
Jeneng: Shenzhen Mismon Technology Co., Ltd.
Kontak: Mismon
Telpon: +86 0755 2373  2187

Alamat: Lantai 4, Gedung B, Zona A, Taman Ilmu Longquan, Tongfuyu Tahap II, Komunitas Tongsheng, Jalan Dalang, Distrik Longhua, Kota Shenzhen, Provinsi Guangdong, China
Hak Cipta © 2024 Shenzhen Mismon Technology Co., Ltd. - mismon.com | Sitemap
Contact us
wechat
whatsapp
contact customer service
Contact us
wechat
whatsapp
Batal
Customer service
detect