loading

 Mismon - Dadi pimpinan ing rumah tangga IPL rambut mbusak lan nggunakake ngarep RF instrument kaendahan karo efficiency apik tenan.

Ngilangi Rambut Sapphire
Kirimi pitakon sampeyan
Panggonan Asal: Guangdong, China Tipe: IPL Aplikasi: Kanggo Gunakake Ngarep Jeneng merek: Mismon Nomer Model: MS-218B IPL+ RF: Ya Sumber daya: 100-240V 48W urip lampu: kelip-kelip Unlimited LOGO adat: Nampa OEM/ODM: ya Layar: Layar Tutul LCD Teknologi: IPL + Sapphire + manual / operasi otomatis Tingkat pangaturan: 1-5 level Panjang gelombang penghapusan rambut: 510-1100nm Kapadhetan energi: 9-15J Sertifikasi: CE ROHS 510 K FCC
Ora ana data

Shenzhen Mismon Technology Co., Ltd. minangka pabrikan profesional kanthi perusahaan nggabungake peralatan mbusak rambut IPL ing omah, piranti kaendahan multi-fungsi RF, piranti perawatan mata EMS, piranti Impor Ion, pembersih wajah ultrasonik, peralatan panggunaan omah.

Hubungi Kita
Jeneng: Shenzhen Mismon Technology Co., Ltd.
Kontak: Mismon
Telpon: +86 0755 2373  2187

Alamat: Lantai 4, Gedung B, Zona A, Taman Ilmu Longquan, Tongfuyu Tahap II, Komunitas Tongsheng, Jalan Dalang, Distrik Longhua, Kota Shenzhen, Provinsi Guangdong, China
Hak Cipta © 2024 Shenzhen Mismon Technology Co., Ltd. - mismon.com | Sitemap
Contact us
wechat
whatsapp
contact customer service
Contact us
wechat
whatsapp
Batal
Customer service
detect